diet-zal.ru

People nude sex bondage slave dating

Klikni na ulaz na chat 2 kako bi laaaagano uletio nekome!

Cerita gay melayu main fuck di klia2 dating christian harley man ny

Rated 4.38/5 based on 732 customer reviews
Random cyber sex cam Add to favorites

Online today

dan nak buat tmpat besenam ni di masjid, sbb rata2 org malaysia susah nk tegur org buat salah. kadang2, naik bas pun susah nak cakap terima kasih, apetah lagi senyum. melayu perlu ubah mentaliti ke arah sikap keterbukaan dalam menerima pendapat org lain." Terima kasih untuk pengkomen yang menulis benda ni. Tegur couple supaya jangan peluk2 dekat shopping kompleks ....bermacam lagilah benda yang sebenarnya tak betul, tapi reaksi yang selalunya kau akan dapat adalah.."kau jangan sibuk, kau jaga tepi kain orang kau dapat apa? Kalau kawan kau tegur kau jangan pegi disko masa Ramadhan, kau mengamuk. Padahal, dalam diri kau, kau sendiri tau, benda tu betul. Padahal....boleh aje kan kau nak buat maksiat dalam masjid sebenarnya? Kenapa semua perempuan Melayu tutup aurat dalam masjid? Tapi sebagai seorang Islam, kau tak sedar ke, tanah yang kau duduk ni, bumi siapa? idea untuk buat tempat rekreasi di masjid ni bagus sebenarnya tapi itulah mentaliti org melayu, xboleh ditegur. Kau dengan jelas menceritakan mengenai betapa payahnya buat benda betul di Malaysia...betapa jauhnya ramai orang Melayu dengan agama yang dia bangga-banggakan sangat. Tegur orang yang labur ASB menggunakan loan, haram, mengikut mufti. Tegur pelabur FOREX yang tak ada urusan jual beli itu haram, kerana ia riba. suka hati aku la nak makan riba." Kalau kau tak percaya, kau buat la. Dekat depan masjid, ada signboard khas yang menggesa supaya pengunjung masjid tu berpakaian menutup aurat. Melayu adalah bangsa yang bila dia kena tegur mengenai benda yang salah, dia tarik muka. Aku ada terbaca artikel yang menceritakan mengenai betapa dalamnya dakyah Yahudi dalam kehidupan kita menggunakan formula 3S, iaitu song, sex dan sports. Even dalam satu cerita Nabi yang aku dengar, Rasulullah sendiri pernah tengok orang menari dalam masjid dan dia siap layan lagi. Kenapa orang Melayu jadi satu manusia yang lain sifat dia dalam masjid?

Semua tu berlaku atas kemahuan orang Melayu Islam Malaysia sendiri kan? Kalau dak, aku ingat kita boleh la pi jumpa depa…” Sebut saja hal itu, isi perut Asrul sudah mula berpusing-pusing. Perlahan butirnya dilantun satu demi satu bagai melepaskan peluru. ” “None of your business,” lantang lelaki Cina itu bersuara, cuba tunjuk berani. “Apek, jaga sikit mulut hang depan pompuan,” kata Malik.Kau cuba lah buat beberapa benda ni yang aku kerap utarakan ; 1. Jadi, ramai yang pilih jalan selamat, buat2 tak nampak, malas nak campur tangan. Tapi bila bab budak OKU kena kurung, dia pulak first sekali yang jadi tukang kondem, kan? Masalahnya, jika target signboard tu adalah untuk orang bukan Islam tak mengapalah, tapi signboard tu sebenarnya adalah untuk orang Islam. 3S ni digunakan untuk melemahkan orang Islam dan siap diletakkan muka Khairy Jamaluddin yang baru saja mengupdate status "sanggup berjaga demi sukan.." dan apa yang ditulis dia dipersoalkan. Dalam Islam tak pun mengharamkan lagu, dalam Islam amat menggalakkan seks sesama suami isteri dan siap diajar tata tertibnya dan dalam Islam pun ada sukan dia. Kenapa kita kena follow 3S barat dan tak create 3S kita sendiri? Ramai antara kita menjadikan pemuzik barat sebagai idola, termasuklah aku. Kita susahkan orang bujang nak berkahwin, kita payahkan mereka dengan pelbagai syarat dan kemahuan yang sebenarnya tak wajib pun diikuti. Yang kita biarkan sekumpulan pemuda Melayu kejar sebiji bola dengan berseluar pendek dan gadis2 Melayu terkangkang dengan baju ketat dalam acara gimrama kenapa? (link) Memang betul 3S tu digunakan oleh musuh Islam untuk melemahkan Islam. Kita marah bila kena tegur......kemudian bila ada keburukan pada masyarakat kita, kita salahkan orang Cina, orang Barat dan paling senang, orang Yahudi. Bagaimana pula dengan amoi cantik di sebelah rumah itu. Peluhnya yang mengalir, nampak berkilauan di bawah sinar lemah bulan. Salah yang bukan sedikit-sedikit tapi dalam masa yang sama, Asrul tidak boleh berbohong. Nazi Goreng yang anda baca ini adalah terjemahan dari Nazi Goreng asal yang ditulis dalam bahasa Inggeris.